00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds
15-23 август 2020

ТРИАТЛОНСКИ ЛАГЕР

След усшешното начало през 2019г., идва време за разширената версия на Tri Camp – Primorsko 2020 с повече знания и тренировки. Ако си триатлонист и искаш да съчетаеш тренировките с активна почивка на морето – Tri Camp Primorsko е за теб. Целта ни е Tri Camp Primorsko да бъде място за усъвършенстване, учене на нови неща и среща с другите практикуващи любимото хоби – триатлон. Това разбира се ще се случи под зоркия поглед на треньори и опитни триатлонисти.

Tri Camp Primorsko е тренировъчен лагер насочен към всички начинаещи и по-опитни триатлонисти. Лагерът е с локация Приморско, а тренировъчната програма е разработена съвместно с треньори и състезатели в трите вида спорт (плуване, колоездене/триатлон и бягане). Специално внимание ще бъде обърнато на плуването в открити води, а тази година ще включим и занимания по планинско колоездене и тренировки второ ниво, за по-напредналите колоездачи. Тренировъчния план се допълва и от лекционна част (възстановяване и хранене, добри практики в триатлона и др.). Предвиден е открит дебат със спортен лекар и рехабилитатор.

КЪДЕ: Приморско
КОГА: 15 – 23 август
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 9 дни (8 нощувки)
КАКВО: тренировъчен лагер – триатлон
ЩАБ ТРИ КВАРТИРА: Хотел Salena Beach

Какво включва лагера
-Тренировъчно теоретична част
-Занимания с треньор по плуване
-Занимания с треньор по колоездене (шосейно и планинско)
-Бегови занимания
-Кондиционна подготовка
-Занимания със състезатели по триатлон
-Лекционна част (възстановяване, хранене и др.)
– Застраховка

ТРЕНИРОВЪЧЕН СЪПОРТ
-Пилотна кола за колоезденето
-Кану и спасител за плуване

ПОДАРЪЦИ (всеки участник в TRI CAMP Primorsko 2020 получава пакет за добре дошъл и подаръци от спонсорите на събитието.)

ОСВЕЖИТЕЛНИ пунктове от екипа организиращ лагера – летните дни могат да са изключително горещи и изтощителни, затова сме предвидили напитки от нашите партньори от SPONSER + комбо пункт диня/пъпеш.

Пакет Триатлонист I

Пакет Триатлонист I

лв900

НАЛИЧНИ БИЛЕТИ

5/10

Тренировки + пълен пансион + храна и напитки

Запиши се

9 дни (8 нощувки)

Пакет Триатлонист I
Пакет Триатлонист II

Пакет Триатлонист II

лв350

НАЛИЧНИ БИЛЕТИ

5/5

Тренировки (за участници със собствен пансион)

Запиши се

Без нощувки

Пакет Триатлонист II
Пакет Триатлонист III

Пакет Триатлонист III

лв680

НАЛИЧНИ БИЛЕТИ

5/5

Тренировки + пълен пансион + храна и напитки

Запиши се

7 дни (6 нощувки)

Пакет Триатлонист III
Пакет Придружител

Пакет Придружител

лв650

НАЛИЧНИ БИЛЕТИ

13/15

Пълен пансион + храна и напитки

Запиши се

9 дни (8 нощувки)

Пакет Придружител
Пакет Деца до 12г - 50%

Пакет Деца до 12г - 50%

лв325

НАЛИЧНИ МЕСТА

10/10

Пълен пансион + храна и напитки

Запиши

9 дни (8 нощувки)

Пакет Деца до 12г - 50%

ТРЕНЬОРИ

Александър Сръндев

Триатлон/Бягане

Йордан Нечев

Колоездене

За допълнителни въпроси: 
Илиян Лазаров – 0877411246 / info@runbg.net
Деси Сръндева – 0878499187 (въпроси за настаняване и хотел Салена)

ПРЕПОРЪКИ ОТ УЧАСТНИЦИ

"Това което търсих като се записах за Tri Camp Primorsko бешe една седмица редовни тренировки и да разчупя тренировачната ми програма, с нещо различно. Реално лагера ми осигури много повече - тънкости с които да печелиш ценни секунди по време на състезание, добра теоретична подготовка която дори и след няколко участия по състезания все още ми липсваше, страхотни познанства с хора които и днес поддържаме връзка и участваме заедно по състезания, и една запомняща се почивка!"
Илия Илиев
"Записах се за лагер на “TRI Series“ през 2019 година без да имам никаква предварителна триатлонска подготовка. Бях практикувал и трите вида спорт, но никога в съчетание. Реших да се доверя на организаторите и да изпробвам силите си за една седмица двуразов тренировъчен режим и не останах разочаровам. Една седмица, естествено, е твърде кратко време, за да се постигне промяна в спортната форма, но полезните съвети от тримата треньори (теоретични и практични) ми показаха какво огромно значение има тактика при планирането и провеждането на един TRI старт, независимо от дистанцията му. На лагера имаше атлети, които вече имаха по няколко състезания и в разговорите с тях се уверих, че и те са научили много за тактиката на плуване в открити води, как да пестим време при смяната между дисциплините, къде да „почиваме“ и кога да се „раздадем“. Условията в хотела са повече от добри! Храната е прясна и вкусна, съобразена с изискванията на тренировките. Има избор от различни менюта, които се заявяват индивидуално. Плажа е на 5 минути от хотела и е удобен за сутрешните сесии плуване. Района е подходящ за провеждане на всякакви тренировки, включително и за симулация на TRI състезание с нужната зона за преход от плуване към колоездене и към бягане. Спонсорите се бяха погрижили да имаме достатъчно електролити и тонизиращи напитки, а любезните домакини на хотела ни дадоха необходимото спокойствие и комфорт за адекватна почивка и възстановяване след натоварените дни. Изключително съм доволен от отношението на организаторите, от тяхната грижа за това не само как протичат тренировките, а цялото ни ежедневие. Отношението им е на пълни професионалисти и хора, които вършат работата си със сърце и душа. Горещо препоръчвам TRI Series лагера тази година и завиждам на тези, които ще се го правят вече за втори път!"
Веселин Трачев
"С две ръце препоръчвам Tri camp Primorsko на всеки, който обича активната почивка! Това е събитие, на което имах възможност да се запозная и общувам с други, като мен. Хора обичащи хобито триатлон. За мен лагера беше изключително полезен, като начинаещ в този спорт. Имах възможност да науча тънкости във всяка една от дисциплините, както и не малко хватки за транзишън зоната. Много ми хареса и това, че организаторите бяха помислили и за хора, които искат да посетят лагера със семейството си. Тренировките бяха коцентрирани всеки ден рано сутрин и привечер, което ми предоставяше възможност да прекарвам пълноценно време със съпругата ми и малкото ни дете."
Кристиян Данчев